Filozofia značky
Menu
Filozofia značky

Kuchynské odsávače prémiové značky Ciarko Design spĺňajú najvyššie štandardy kvality a vyzerajú jednoducho skvele v akomkoľvek interiéri. K ich výrobe sú použité iba špičkové materiály ako tvrdené sklo alebo brúsený nerez, vždy v dokonale vyváženom a oku lahodiacim pomeru.

Nielen krásou je ale človek živý. Špičkové technické parametre a celková praktickosť sú pre dokonale navrhnutý produkt minimálne rovnako dôležité, ako dychberúci vzhľad.

Všetky odsávače Ciarko Design preto ohromujú výkonom a sú až prekvapivo tiché. Počas varenia dokážu takmer nepostrehnuteľne spracovať a vyčistiť až 800m 3 kuchynských pachov. To všetko vďaka novej generácii filtrov a inovatívnu technológiu invertorových motorov BLDC. Najtichší BLDC motory na trhu zaručujú takmer nepočuteľnú prevádzku a úspory energie až 95%. Moderné filtre potom dokážu odstrániť väčšinu nepríjemných pachov z ovzdušia, a poradí si dokonca aj s nebezpečnými baktériami a alergénmi.

Jednoduchú manipuláciu zaručuje prevratný bezdotykový systém ovládania gestami rúk alebo dotykové elektronické ovládanie, oboje doplnené o skladný diaľkový ovládač. Celok potom k dokonalosti dotvára premyslený systém efektívneho a úsporného LED osvetlenie s možnosťou regulácie teploty svetla alebo aktivácia pomocou snímača pohybu.

Odsávače Ciarko Design sa stanú ozdobou ako moderných kuchynských ateliérov navrhnutých špičkovými dizajnérmi, tak výkonným nástrojom v bežných kuchyniach zostavených predovšetkým s ohľadom na každodennú náročnú prevádzku. Tam všade budú odsávače Ciarko Design ako doma.